V SOBOTU 29. ZÁŘÍ PROBĚHLO SLAVNOSTNÍ OTEVŘENÍ NAŠEHO LOGISTICKÉHO CENTRA V NEHVIZDECH

15.8.2018

Byla to oslava naší firmy, její historie i současnosti. Na akci byli pozváni VIP zákazníci, zaměstnanci a partneři. Oslavili jsme naše společné úspěchy, které někdy stály nemalé úsilí. Vězte, že v minulých letech bylo potřeba překonat řadu překážek, abychom byli tam, kde jsme – v krásném, moderním a plně funkčním areálu v Nehvizdech.

Jsme moc rádi, že jsme se na akci setkali s většinou našich současných zaměstnanců, že nás přijeli navštívit i někteří bývalí kolegové a že jsme mohli přivítat zástupce všech našich partnerských firem – Goldair Řecko, Evolog Turecko, Rohel Rumunsko, Eurosped Bulharsko, Com Sped Srbsko, CzechTra a BTL Moravia.

Pro hosty byl připravený český a řecký catering, dětský koutek s malováním, fotbálkem a trampolínou a foto koutek. V průběhu akce nám hrála živá hudba – řecká skupina a česká kapela Celebration z Plzně. Ředitel společnosti Alexandros Koranis přivítal návštěvníky ve všech jazycích našich partnerů, příjemným zpestřením akce bylo i vystoupení iluzionisty.

Děkujeme všem našim zaměstnancům, partnerům, zákazníkům a dodavatelům za spolupráci a věříme, že společně vstoupíme úspěšně do dalších 25 let.

25.10.2018