ATANASIOS ILIOPULOS SE ZÚČASTNIL RECEPCE GENERÁLNÍHO KONZULÁTU ČESKÉ REPUBLIKY V ISTANBULU

16.7.2015 Obchodní ředitel Atanasios Iliopulos obdržel pozvánku k účasti na recepci u příležitosti státního svátku Dne boje za svobodu a demokracii. Akce se konala 19. listopadu v hotelu Conrad the Bosphorus v Istanbulu.

Této společenské akce se zúčastnili významní podnikatelé, zástupci předních podnikatelských svazů a institucí, zástupci akademické obce i členové diplomatického sboru z Istanbulu a dalších měst.

„Na recepci byla Česká republika představena turecké straně jako silný obchodní partner s velkým ekonomickým potenciálem a mnoha příležitostmi pro další budoucí spolupráci. Vážím si možnosti navázat přímý kontakt nejen s podnikateli, ale také s představiteli relevantních svazů a institucí. Společně s námi se na této akci prezentoval i náš turecký partner Evolog.“, říká Atanasios Iliopulos.

24.11.2015