GTL přepravuje kusové zásilky ze Švédska do Řecka

06.05.2015 Společnost GTL zahájila v dubnu spolupráci se švédskou logistickou firmou YTL. Jedná se o projekt exportních přeprav zásilek z jižního Švédska do Řecka, kdy jsou zásilky ze Švédska dopravovány na terminál GTL do Říčan a následuje pravidelná páteční, resp. pondělní expedice na sběrné kamiony směřující do Řecka, na řecké ostrovy i na Kypr.

YTL (Ystad Transport & Logistics AB) sídlí ve švédském městě Ystad a specializuje se na střední a východní Evropu a Balkán.

"Se společností YTL spolupracuje náš turecký zástupce EVOLOG, má ve Švédsku vlastního zaměstnance a realizují přepravy ze Švédska do Turecka v exportu i importu. Potěšil nás zájem YTL i o přepravy do Řecka prostřednictvím naší společnosti. Věřím, že je zde potenciál i pro rozšíření naší spolupráce i na dalších balkánské země,"uvádí Atanasios Iliopulos, obchodní ředitel GTL.

Přeprava ze Švédska na terminál GTL trvá 2 dny a za další 4 dny jsou zásilky v Řecku. Snažíme se dodací lhůty optimalizovat a příjezdy zásilek ze Švédska plánujeme co nejblíže odjezdům našich sběrných kamionů.

06.05.2015