Dopisy Ježíškovi 2016

30.11.2016 Dopisy Ježíškovi 2016

Od 24. listopadu probíhá v obchodním centru EUROPARK další ročník charitativní akce Dopisy Ježíškovi.

V pasáži obchodního centra je umístěn banner s fotografiemi 405 dětí z 12 dětských domovů, jejich jmény a vlastnoručními dopisy Ježíškovi.

Návštěvníci OC si tak mohou vybrat, které přání dle svých finančních možností splní, následně dárek zakoupit a odevzdat ho hostesce. Pak dárek ještě před Štědrým dnem poputuje přímo dítěti pod vánoční stromeček do dětského domova. O zabalení a rozvoz dárků do dětských domovů se postará naše společnost.

Akci zastřešuje Nadace Naše dítě a mezi partnery akce v letošním roce patří kromě naší společnosti např. rádio Bonton, jako mediální partner, dále Fruitisimo a Pizzeria GoLoSoNa Prima Basta.

Zajděte i vy na předvánoční nákupy do OC Europark a pomozte splnit přání dětí z dětských domovů. Dárek od vás pod stromečkem potěší.

30.11.2016