ZÚČASTNILI JSME SE MEZINÁRODNÍ LOGISTICKÉ KONFERENCE SPEEDCHAIN 2018

15.8.2018

Jako každý rok se konference týkala největších novinek a trendů v logistice. Letos byla akce zaměřena na trendy v intralogistice, řešilo se komplexně skladování, manipulace i balení.

Intralogistika se díky stále vyšším požadavkům a nárokům zákazníků posouvá systémově do maximální digitalizace s cílem co rychlejšího a nejspolehlivějšího dodávání služeb. Objem e-commerce se v České republice každým rokem navyšuje a je kladen velký důraz na vyvíjení nových technologií a jejich implementaci.

V současnosti již není klíčová pouze výhodná poloha distribučního centra, ale záleží čím dál více na systémovém řešení WMS a následné distribuce s využíváním takových digitálních technologí, které jsou klienty požadovány a které řeší jejich potřeby.

Jiné přednášky se týkaly například intermodálních terminálů a technických řešení včetně případových studií, jak tyto terminály v praxi fungují.

Odborný celodenní program konference byl zakončen slavnostním večerem ve stylu Jamese Bonda.

19.11.2018